Кристиано Роналдо държи безброй рекорди и има невероятни истории за разказване. Но тази със сигурност претендира да е една от най-забавните.

След само няколко седмици суперзвездата и семейството му напуснаха луксозното имение на стойност 6 млн. паунда, в което се нанесоха след завръщането на футболиста в Англия, заради... блеене на овце.

В близост до имота има овцеферма, а животните подлудявали Роналдо рано сутрин. Това била причината португалецът да потърси друг имот и вече живее в Чешър с многочленната си фамилия.

Новата къща също е със седем спални, но съдейки по цената ѝ, която е двойно по-ниска от тази на предишната, вероятно не разполага с толкова много удобства.

Друго съображение да си стегне багажа от първото имение било сигурността, съобщават таблоидите във Великобритания. Около него се вие обществен път, а на определени места има видимост зад оградата, което притеснявало Кристиано и половинката му Джорджина.

"Въпреки че имотът е красив и е сгушен в тучни поля и гори, той беше в близост до овце, които са много шумни рано сутринта. Около къщата има обществена алея, а от пътя се открива гледка зад оградата - обяснява източник на The Sun. - Роналдо е истински професионалист, който държи много на почивката и възстановяване след тренировките и мачовете, така че беше решено, че е най-добре той и семейството му да се преместят."

Новият дом в Чешър разполага с басейн, киносалон и гараж за четири коли. Охранителните камери са от най-висок клас, а суперезвездата и семейството му ще бъдат пазени и от гардове.

Имотът привлича с това, че хем осигурява уединение, хем не е далеч от нощния живот на Чешър. Той също така е доста близо до къщата, в която живееше Роналдо, преди да замине за Реал Мадрид.

Децата на футболиста са записани в частно училище, а той е споделил, че очаква с нетърпение страстите от завръщането му да се уталожат и да заживее по-нормално и спокойно.

Завръщането на Кристиано бе договорено на 27 август със съдействието на сър Алекс Фъргюсън. Той дебютира повторно за Манчестър Юнайтед миналия уикенд, отбелязвайки два гола срещу Нюкасъл, след което се разписа и срещу Йънг Бойс в Шампионската лига.

Материал на webcafe.bg