Оле Гунар Солскяер отказа да коментира шансовете на Манчестър Юнайтед да спечели титлата във Висшата лига след драматичната победа над Уест Хем в неделя, като се пошегува, че "е бил загубил работата си до вчера" след разочарованието в Шампионската лига в средата на седмицата и загубата с 1:2 като гост на Йънг Бойс.

Оле тръгна за Лондон под доста голямо напрежение, но влезлият като резерва Джеси Лингард му осигури няколко дни спокойствие с победно попадение в 89-ата минута. Това обаче е само половината от историята, тъй като Давид де Хеа спаси дузпа на Марк Нобъл дълбоко в добавеното време.

Драматичният характер на успеха, съчетан с доброто начало на Юнайтед, предизвиква надежди сред привържениците. Солскяер обаче остава равнодушен, като напомни на репортерите, че някои от тях са се съмнявали, че ще остане на поста само допреди няколко дни.

"Няма да ме подхлъзнете с това - отговори цитираният от webcafe.bg норвежец, когато го попитаха за перспективите за титлата на неговия отбор. - Изминали са пет мача от сезона, а до вчера бях загубил работата си. Но така е в Манчестър Юнайтед. Заслужихме трите точки. Тук е трудно да се гостува. Надяваме се, че тези точки могат да направят разликата. Нека видим какво ще се случи, когато стигнем април и май."

Разсъждавайки върху самия мач, Солскяер каза, че има място за подобрения в отбора му. Норвежецът не беше никак доволен от защитата.

"Трябва да се браним по -добре - добави Солскяер. - Трябва да станем по-трудни за пробиване. При гола им постройката ни беше грешна и трябва да работим върху това."