Оле Гунар Солскяер описа катастрофалната неделя за Манчестър Юнайтед като "най-черния ден" като мениджър на отбора. "Червените дяволи" загубиха с 0:5 срещу вечния съперник Ливърпул на собствения си стадион. 

„Не е лесно да се каже нещо друго, освен това, че днес е най-мрачният ден, който съм имал, откакто водя тези играчи. Не бяхме достатъчно добри както като индивидуалности, така и като отбор. Не можем да даваме на тим като Лвиърпул такива възможности, но го направихме, за съжаление. Цялостното представяне не беше достатъчно добро. Третият гол реши мача".

"Отговорността е моя. Треньорският щаб е много, много добър. Аз избрах начина, по който да подходим в този двубой. Не бяхме достатъчно клинични и оставяхме много пространства на съперника".

"През миналия сезон загубихме с 1:6 от Тотнъм, но за мен това е много, много по-лошо, защото аз съм манчестърско момче. Мога само да кажа, че трябва да преодолеем това възможно най-бързо."

"Стигнахме далеч като група, извървяхме дълъг път. Твърде близо сме, за да се откажем сега. Знаем, че сме на дъното и се чувстваме зле от това. Нека видим докъде ще стигнем“, заяви Солскяер.