Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба отрече pd конфликт с треньора си Оле Гунар Солскяер. Тимът допусна унизително поражение у дома срещу Ливърпул с 0:5. Мачът беше още по-лош за Погба, когото с помощта на VAR съдията изгони след груб фаул срещу играча на Ливърпул Наби Кейта.

След последния съдийски сигнал на "Олд Трафорд" както играчите, така и Солскяер бяха подложени на много критики, не само от своите фенове, но и от бивши играчи на отбора и до голяма степен - от пресата. Въпреки това Пол Погба отрече историята, която The Sun публикува по-рано, а френският играч определи като "фалшиви новини".

Вестникът съобщи, че в неделя играчът не е уважил Солскяер, пренебрегвайки инструкциите му, след като е бил сменен в мача. От медията също така потвърдиха, че халфът е замразил разговорите с клуба относно подновяването на договора му, който изтича през юни 2022 г., пише "Труд". Всичко това е отречено от Погба в социалните мрежи.

В изявлението се казва: „Таблоидната преса иска отново да създаде полемика със 100% фалшиви новини. Големи лъжи, за да получат по-голям рейтинг. Журналисти, които използват името ми, за да бъдат видени, когато няма какво да се види. Единствената причина, поради която се обръщам към тази глупост, е от уважение към моя треньор, клуба и феновете, за да изпратя ясно послание: колкото по-малко четете тези хора, толкова по-добре, те не се срамуват и ще кажат каквото и да било без никаква съвест".