Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е призовал съотборниците си да подкрепят мениджъра Оле Гунар Солскяер. Португалецът се е проявил като лидер в съблекалнята на "червените дяволи" за пореден път след тежката загуба с 0:5 от Ливърпул. "Манчестър ивнинг нюз" съобщи, че той е сплотил съблекалнята и е насърчил съотборниците си да подкрепят мениджъра Оле Гунар Солскяер психически, независимо какво мислят за тактиката му.

"Ръководството на Юнайтед се противопоставя на уволнението на Солскяер главно защото нямат план за привличането на наследник на норвежеца. Редица играчи на Юнайтед загубиха вяра в Солскяер. Неговите избори озадачават играчите от началото на сезона, когато той стартира с Даниел Джеймс срещу Уулвс, два дни преди той да бъде продаден на Лийдс Юнайтед за £25 милиона", съобщи още вестникът, цитиран от "Труд". 

„От първия момент, когато пристигнах, почувствах увереността на мениджъра. Като играч това вярване ми дава идеалната възможност да играя най-добрия си футбол и искам да му благодаря за това", заяви и другият нападател в съблекалнята Единсон Кавани в подкрепа на Солскяер.

"Ако при идването си Кавани усети увереността на Солскяер, какво трябва да почувства сега, след като изигра само 170 минути този сезон?", пита английската медия.

Снимка: БГНЕС