В Манчестър Юнайтед са взели решение да уволнят Оле Гунар Солскяер на извънредното заседание на борда на директорите на клуба след шокиращото поражение с 1:4 от Уотфорд. Норвежецът ще бъде освободен от задълженията си след поредното поражение.

Свикването на виртуалната среща е най-големият знак досега, че настоящият мениджър няма да продължи работата си с отбора, след като сривът на „червените дяволи“ продължава с пълна сила.

Бившият футболист Дарън Флетчър, който сега е в ролята на технически директор на „Олд Трафорд“ ще води отбора в следващите два мача срещу Виляреал и Челси, докато бъде намерен постоянен постоянен наследник на Солскяер.

Зинедин Зидан и Брендън Роджърс са свързвани с мениджърския пост в Юнайтед. Според The Times, решението на борда на директорите на Манчестър Юнайтед е да се разделят с норвежеца, но все още няма официално потвърждение относно позицията на клуба.

Джоел Глейзър е казал на хора от ръководните фактори на клуба да форсират разговорите със Зинедин Зидан. „Червените дяволи“ са готови да направят сериозна офанзива, за да убедят французина да пристигне в "Театъра на мечтите".