Елитни телохранители се грижат за сигурността на Кристиано Роналдо и семейството му. На работа при звездата на Манчестър Юнайтед са близнаците Сержио и Жорже Рамалейро, съобщават медиите в Португалия. Братята са родени в град Помбал, който е на два часа път с кола от Лисабон.

Веднага след училище те се присъединили към армията. По-късно се включват към елитните специални части в Афганистан. След приключването на мисията там започнали работа в полицията и охранявали политици и представители на съдебната власт.

„Сержио и Жорже се обличат елегантно и изглеждат нормално. Те са способни да се смесват с тълпата, но мислят бързо, виждат всичко и реагират на момента“, заяви източник пред списание Flash. Близнаците имат и брат Алехандро, който все още служи в полицията.

В миналото Роналдо е бил охраняван от бивш ММА боец и бивши елитен парашутист. Бившият парашутист Нуно Марекос пазеше португалеца по време на престоя му в Реал (Мадрид). Бившият ММА боец Гонсало Салгадо пазеше Кристиано на финала на Шампионска лигап през 2018 година в Киев.