Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира бъдещото назначение на Ралф Рангник за временен мениджър на "червените дяволи".

"Той е високо уважаван във футболния свят, но е тренирал тимове като Шалке, Щутгарт и Лайпциг. Той никога не е бил начело на наистина големи отбори. Юнайтед е един от най-големите клубове в света, така че това ще бъде нещо ново за него. Ще е интересно да видим как ще се справи със ситуацията", заяви Бербатов, цитиран от Manchester Evening News.

"Играл съм срещу отборите на Рангник, когато бях в Байер Леверкузен. Той направи различна постройка в тимове като Лайпциг и е много стриктен с дисциплината, знае как да изгради отбор. Четох, че той вярва в трите К - концепция, компетентност и капитал." 

"Налагането на концепция и продължение на специфичното за клуба ДНК е първото. Второто е да знаеш какво правиш и да намериш най-добрите футболисти за всяка позиция. Третото са парите - за да направиш първите две, ти трябват пари и това не е проблем за Юнайтед, така че той трябва да се справи", добави още Бербатов, цитиран от "Труд".