Новият временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник започна с минимална победа с 1:0 над Кристъл Палас  на “Олд Трафорд”. „Червените дяволи“ се измъчиха, след като стигнаха до успеха едва в 77-ата минута след попадение на Фред.

Германският специалист все пак обяви, че е останал доволен от представянето на тима, особено през първата третина на двубоя.

“Много съм доволен от начина ни на игра, особено през първия половин час, когато пресирахме невероятно. Единственото, което ни липсваше, бяха попаденията. Начинът, по който се защитавахме, по който контролирахме целия мач и  чистата мрежа са най-важните неща. Това са и нещата, които трябва да подобряваме. Необходимо е да продължаваме да не допускаме голове“, коментира Рангник.

„Силно съм впечатлен от показаното след само една тренировка. Справихме се много по-добре, отколкото очаквах. Винаги се опитвахме да водим играта, не отстъпихме в нито един момент, може би с изключение на последните пет минути. Стараехме се да ги държим далеч от нашата врата. Искахме да играем с двама нападатели в центъра“, продължи той.

„Шапки долу за играта с топка на Кристиано Роналдо. За гола на Фред дори трябваше да питам един от асистентите дали наистина е вкарал с десния крак, защото мислех, че може да стреля само с левия. Винаги е по-лесно да градиш, когато печелиш. Трябва да продължаваме да не допускаме попадения и да ставаме по-добри в създаването на положения за нападателите. Цялостно съм много доволен от представянето на отбора”, каза още Рангник.