Легендите на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и Сър Алекс Фъргюсън изненадаха феновете на тима, появявайки се заедно в мотивиращ и сърдечен разговор за лидерството, организиран от генералния спонсор на „червените дяволи“.

Двамата постигнаха едни от най-емоционалните успехи за клуба в периода 2003-2009, а Сър Алекс е човекът, дал шанс на Кристиано даразвие таланта си, още когато португалецът бе едва 18-годишен.

За пореден път Роналдо заяви, че Фъргюсън е неговият втори баща. Той разкри и любопитна случка от миналото, в която Сър Алекс е показал, че е на първо място голям човек.

„Може би той не помни, но искам да ви разкажа една история. Един ден баща ми беше в болница и аз бях много емоционален, много слаб. Говорих с него (сър Алекс) и той ми каза: „Кристиано, иди там за два или три дни.“ Имахме тежки мачове и аз бях ключов играч в онзи момент. Той каза: „Ще бъде трудно, защото имаме трудни мачове, но разбирам ситуацията, можеш да отидеш да видиш баща си.“ За мен това са най-важните неща...за него тези неща са по-важни от спечелването на Висшата лига или Шампионската лига. Наистина съм му много признателен“, каза цитираният от "Труд" Кристиано Роналдо.