Антони Марсиал е уведомил временния мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник, че иска да напусне клуба.

Кариерата на френския национал на „Олд Трафорд“ е в застой в последните две години и в момента той е сред „замразените“ футболисти на „червените дяволи“. Около неговото бъдеще се спекулираше сериозно от известно време и сега Рангник потвърди, че нападателят е готов да си тръгне още през януарския трансферен прозорец.

„Говорихме на дълго и на широко. Той ми обясни, че е в Манчестър Юнайтед вече седем години и смята, че сега е правилният момент за промяна, да отиде в друг клуб. Мисля, че това е до известна степен разбираемо. Мога да проследя мислите ми, но от друга страна е важно и да се види ситуацията в клуба. Намираме се във времена на коронавирус, имам три турнира, в които имаме все още имаме високи амбиции и искаме да бъдем възможно най-успешни“, каза спецалистът.

Севиля е един от фаворитите за подписа на французина, но Рангник заяви, че ръководството все още не е получавало оферта. „Всеки трансфер трябва да бъде не само в интерес на играта, но и в интерес на клуба. До тук, доколкото знам, не е имало оферта от друг клуб и докато случаят е такъв, той ще остане при нас“.

Марсиал пристигна на „Олд Трафорд“ от Монако през 2015, като най-добрата му кампания дойде през сезон 2019-20, когато реализира 23 гола.