Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обобщи постигнатото през отминалата си година в традиционния си новогодишен поздрав в социалните мрежи.

Ето какво написа той:

„През 2021 далеч не беше лесно, въпреки факта, че отбелязах 47 гола във всички първенства и турнири.

Играх за два различни клуба под ръководството на петима различни треньори. С националния отбор на Португалия играх на финалите на европейското първенство, както и в квалификациите за световното първенство, които ще продължат през 2022 г.

Горд съм, че с Ювентус спечелих Купата на Италия и Суперкупата на страната, а станах и голмайстор на Серия А. С националния отбор също бях №1 при реализаторите на европейското първенство. И разбира се, завръщането на „Олд Трафорд“ винаги ще бъде един от най-емблематичните моменти в кариерата ми.

Но не съм доволен от резултатите на Манчестър Юнайтед. Не само аз, сигурен съм в това. Знаем, че трябва да работим по-усилено, да играем по-добре и да показваме повече, отколкото го правим в момента.

Нека новогодишната нощ бъде повратната точка на сезона! Нека бъдем по-силни духом през 2022 г. Нека дадем всичко от себе си и да върнем клуба там, където му е мястото! Присъединете се към нас, ние разчитаме на вас! Честита Нова година, до скоро“.