Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо няма да напусне Манчестър Юнайтед само месеци, след като се завърна на "Олд Трафорд". Това заяви агентът на португалската суперзвезда Жорже Мендеш след победата с 3:1 над Бърнли, при която ветеранът се отчете с гол и асистенция

"Кристиано е много щастлив в Манчестър Юнайтед. Той ще продължи с чудесните си изяви, както винаги е правил в кариерата си. Сигурен съм, че това ще бъде страхотен сезон за него", заяви Мендеш в изявление пред Sky Sports.

До момента звездата има 14 гола и 3 асистенции в 20 мача във Висшата лига и Шампионска лига. Договорът му с "червените дяволи" е до лятото на 2023 г., с опция за удължаване с още 12 месеца.

Името му изненадващо беше свързано с Барселона, защото се чувствал недоволен на "Театъра на мечтите". Юнайтед води здрава битка за Топ 4 и е интересно ако пропусне Шампионска лига през следващия сезон, дали Роналдо ще остане в отбора. 

В класирането до момента Арсенал заема заветната позиция с 35 точки от 19 мача, следва Уест Хям (31 т./19 м.), 20-кратният шампион на Англия също има 31 пункта, но от 18 срещи, Тотнъм е с 30 т., но от 17 двубоя.

Снимка: БГНЕС