Легендарният английски нападател Алън Шиърър разкъса от критики Манчестър Юнайтед за представянето на отбора. Той заяви, че "Червените дяволи" са се превърнали в грозен клуб, който разтича само на временното.

"Превърнаха се в шумен и грозен клуб, с постоянно изтичане на информация. През последните дни беше обявено, че играчите не харесват тренировките и методите на Ралф Рангник, искат Маурисио Почетино да дойде през следващия сезон. Отборът дори не празнуват победите. Разделен, виждаме езика на тялото на Кристиано Роналдо и непрекъснатите викове и оплаквания от играчите".

"Юнайтед се превърна във "временен" футболен клуб - клуб от хора, които са там само временно, където властта е отслабена, а играчите живеят в свят на оправдания - и клубът похарчи цяло състояние, за да стане толкова невзрачен. Удивително е, когато се замислиш, но Юнайтед има временен мениджър, който е прекарал само две от последните 11 години на треньорска позиция.За няколко мача беше Майкъл Карик, а преди него бе Оле Гунар Солскяер, който първоначално дойде за временна роля. Това са временни специалисти". 

"Няма съмнение, че играчите на Манчестър Юнайтед трябва да погледнат себе си. Справят ли се толкова добре, колкото биха могли или трябва? Очевидният отговор е не" заяви Шиърър пред The Athletic.

Снимка: БГНЕС