Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник се надява, че Кристиано Роналдо ще повтори забележителното си представяне от мача с Тотнъм и в предстоящия във вторник реванш с Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига.

В събота Роналдо реализира 59-ия хеттрик в кариерата си за победата на "червените дяволи" с 3:2 над Тотнъм, което доведе общата бройка на головете, които е вкарал, до 807 - най-много в историята на футбола.

Според Рангник португалецът може да продължи с вихреното си представяне и срещу Атлетико, а двата отбора влизат в реванша на "Олд Трафорд" с резултат от 1:1 от срещата в Мадрид.

"Неговото цялостно представяне срещу Тотнъм бе много добро. Надяваме се, че ще видим същото и утре вечер", каза германският наставник на Манчестър Юнайтед.

"Не се притеснявам, че той може да е уморен от съботния мач. Макар и на 37 години, никой не се грижи по-добре за себе си от него. Той знае какво да прави. Ще видим дали може да вкара нови три гола. Но да вкараш три гола като отбор срещу Атлетико не е никак лесно", добави Рангник.

Германецът посочи, че за победа срещу шампиона на Испания тимът му ще се нуждае и от повече концентрация.

"През първото полувреме на мача в Мадрид видяхме това, което не трябва да правим. Вчера и днес говорихме за това с момчетата в подготовката ни за мача. Имаме чудесна възможност да се класираме сред осемте най-добри отбора в Европа и това е нашата цел. Ще бъде много важно да не допуснем първи гол, особено срещу отбор като Атлетико, който няма проблем да играе без топка. Знаем, че в последните им няколко мача те владеят топката под 50 процента от времето, но въпреки това печелят. Надявам се, че ще можем и да вкараме първия гол в мача", завърши Рангник.