Португалската футболна суперзвезда Кристиано Роналдо коментира назначението на Ерик тен Хаг за мениджър на Манчестър Юнайтед.

Нидерландецът, който изведе Аякс до няколко титли в Ередивизи, включитeлно и през този сезон, ще замени начело на “червените дяволи” временния наставник на тима – германеца Ралф Рангник.

“За него знам, че свърши отлична работа в Аякс. Тен Хаг е много опитен треньор, но ще има нужда от време. Той ще трябва да направи промени в отбора според собствените си виждания. Разбира се, надявам се заедно да постигнем успехи. Желая му всичко най-добро”, каза Кристиано Роналдо, цитиран от "Тема:Спорт".

“Радваме се и нямаме търпение. Това важи не само за футболистите, но и за феновете. Дано през следващия сезон спечелим нещо”, добави португалската суперзвезда на „червените дяволи“.

Припомняме, че Кристиано се върна на “Олд Трафорд” миналото лято. От старта на кампанията той записа 39 мача във всички турнири, в които вкара 24 гола. Въпреки това обаче, представянето на Манчестър Юнайтед е повече от неубедително.