Манчестър Юнайтед има нова трансферна цел. Ерик Тен Хаг ще работи по привличането на Уисам Бен Йедер от Монако.

След като стана ясно, че Кристиано Роналдо няма да остане през следващия сезон на „Олд Трафорд“, от клуба са започнали търсенето на негов заместник. Новият треньор на „червените дяволи“ се е насочил към нападателят на монегаските Бен Йедер.

Португалската суперзвезда отказа да се присъедини към първите тренировки на Манчестър Юнайтед, поради семейни причини. Отборът ще лети утре за Банкок, Тайланд. Там ще започне лятното турне на „червените дяволи“, а първата среща от него е срещу Ливърпул на 16-и юли, предава Тема спорт.

Все повече се засилват слуховете за Уисам Бен Йедер, който е една от трансферните цели на друг участник във Висшата Лига – Уулвърхемптън. Манчестър Юнайтед са сигурни, че ще успеят да привлекат в състава си 31-годишния французин.

Бен Йедер все още не се е присъединил към подготовката на Монако, които вече изиграха 3 приятелски срещи. Той премина на „Стад Луи II“ през 2019 година от тима на Севиля. От тогава Бен Йедер взе участие в 124 мача, в които вкара забележителните 73 гола.

Снимка: БГНЕС