Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд заяви, че очаква с нетърпение старта на сезона с новия мениджър Ерик тен Хаг след разочароващия минал сезон за него, предаде агенция "Ройтерс".

Рашфорд пропусна началото на миналия сезон заради контузия на рамото, а след това така и не успя да намери постоянство, като вкара едва 4 гола във Висшата лига в 25 мача. 24-годишният футболист загуби и мястото си в националния отбор на Англия.

"За мен това е нов старт, нещо, което очаквам с нетърпение", каза Рашфорд пред репортерите, преди приятелския мач на Юнайтед в Мелбърн Виктори.

"Бях с отбора от началото на подготовката. Чувствам се много по-добре от обикновено", добави той.

"Това е възможност за освежаване. Готов съм. Ще използвам шанса да правя това, което винаги съм правил", надява се той.

Рашфорд игра 45 минути при победата на отбора си срещу Ливърпул с 4:0 в Банкок. Нападателят смята, че Тен Хаг вече има положително влияние върху отбора.

"Първите две седмици и половина подготовка бяха добри. Ние се подобрихме много. Тимът е в по-добро състояние от миналия сезон", вярва Рашфорд.

"Имаме още много за подобряване. На добро място съм в момента. Искам да играя в повече мачове и да съм готов за сезона", завърши Маркъс Рашфорд.