Манчестър Юнайтед е на път да задейства два интересни трансфера, пишат медиите в Англия. Единият е изходящ и е свързан с Хари Магуайър, а за приходящ е гласен... Хари Кейн. 

За напусне на „Олд Трафорд“ на Магуайър се пише много в последно време на Острова. Такова е и желанието на феновете заради грешките, които защитникът допуска в някои от мачовете.
В момента той има проблем с контузия и не може да помогне на тима си. Шокиращата новина обаче дойде от „Сън“, който твърди, че Магуайър може да подпише с... ПСЖ, предава "Телеграф".

Очаква се парижани да му предложат заплата от 200 000 паунда на седмица.

„Подготвя се шокиращ трансфер, който ще сложи край на четиригодишния престой на Магуайър в Манчестър Юнайтед“, пише изданието.

Юнайтед плати на Лестър цели 87 милиона евро за играча. През януари той беше свързван и с Тотнъм, но в крайна сметка до нещо по-сериозно не се стигна.

За пристигане в „Театъра на мечтите“ на Хари Кейн пък се заговори, след като самият нападател изрази желанието си да напусне Тотнъм и да отиде в клуб, с който да печели трофеи.

29-годишният нападател има договор с лондонския клуб до следващото лято, но все повече се спекулира, че ще напусне.
Кейн не иска да започва преговори с ръководителите на Тотнъм за нов договор, тъй като е дошъл моментът, в който да направи крачка напред в кариерата си. 

Очаква се Тотнъм да постави цена от 110 млн. евро за Кейн.

Вече е ясно, че Манчестър Юнайтед е фаворит за привличането на Кейн, а „червените дяволи“ са започнали съответните действия.

Тази сутрин английските медии обявиха, че Кейн със сигурност ще бъде първата цел на Юнайтед през лятото, тъй като клубът трябва да се опита да вземе нападател. Мениджърът е поставил Кейн на първо място в списъка с желанията си.

А последният футболист, преминал от Тотнъм в Манчестър Юнайтед, бе Димитър Бербатов, който стори това през лятото на 2008 година срещу 35 млн. евро.

Виктор Осимен и Гонсало Рамос също са свързвани с Юнайтед, но изглежда клубът ще даде максимума от себе си, за да привлече Кейн.