Нападателят на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо потвърди, че ще отсъства известно време от игра заради контузията от мача със Саутхемптън. 

Младокът получи травма в глезена, която ще го извади от терените за няколко седмици и ще трябва да почака отново да дебюта си за първия тим на Аржентина. Счита се, че вероятната липса на играча ще е поне за 3-4 седмици. 

„Трудно ми е да опиша как се чувствам в момента. За съжаление няма да помогна на съотборниците си в предстоящите мачове, които са ключови за сезона на Манчестър Юнайтед. Също така съм разочарован, че ще пропусна и възможността да играя за Аржентина, което би било страхотен момент на гордост за мен и семейството ми. Това обаче се случва във футбола. Вече съм фокусиран върху възстановяването си и ще се върна по-силен отпреди“ написа Гарначо в социалните медии. 

Младокът се превърна в ключова фигура за Червените дяволи със серия силни включвания от пейката през сезона, но сега Ерик тен Хаг ще трябва да помисли за нов жокер, който е способен да променя мачовете на отбора.