Лошите новини за феновете на Ман Юнайтед продължават и след Маркъс Рашфорд отборът загуби и двама защитници за още по-дълго време. 

Лисандро Мартинес ще е аут до края на сезона с фрактура на метатарсална костица на крака от мача със Севиля.  Рафаел Варан пък ще липсва няколко седмици, което също е лошо.

„Лисандро Мартинес ще пропусне мачовете до края на сезона с фрактура на метатарсална костица. Очаква се аржентинецът да се възстанови напълно и да бъде готов за старта на следващия сезон” се казва в официалното съобщение на Юнайтед. 

Случващото се създава големи проблеми в центъра на защитата на Червените дяволи, след като Хари Магуайър е неубедителен, а Виктор Линдельоф стартира само в 5 мача през кампанията. Имаше мачове, в които Ерик тен Хаг предпочиташе да използва Люк Шоу като централен бранител и може и сега да направи нещо подобно. 

„Имам вяра в своите централни бранители, които са се доказали както миналия сезон, така и през този” заяви Тен Хаг, чийто тим води битка за топ 4 във Висшата лига, на полуфинал е за ФА Къп и на 1/4финал в Лига Европа. 

Все пак има и добри новини и те са свързани именно с Люк Шоу, който след като пропусна последните два мача на отбора, е готов да се завърне в игра срещу Нотингам Форест в неделя.