Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е под сериозно съмнение за мача срещу Уулвърхемптън утре, разкри мениджърът Ерик тен Хаг. 

Червените дяволи загубиха последните си два двубоя от първенството, в които не отбелязаха гол и това застраши позицията им в топ 4, тъй като Ливърпул се доближи само на точка. 

Затова е победата над Вълците е от голямо значение, но участието на Рашфорд, който е с 29 гола през сезона, не е сигурно. Рафаел Варан обаче се връща, след като пропусна предишните 7 мача на отбора. 

„Рафаел Варан е на линия, но Маркъс Рашфорд е под въпрос. Той има контузия в крака и определено е под много сериозно съмнение. Иначе сме доволни, че Варан е възстановен, защото е опитен и ще ни бъде полезен“ заяви Тен Хаг, който е спокоен, въпреки колебанията напоследък. 

„Ние вярваме в това, което правим. Постигнахме добри неща и спечелихме много мачове. Начинът, който работим и играем, структурата ни, са ясни, но трябва да бъдем дисциплинирани и да изпълняваме задачите, които имаме. В крайна сметка всичко е в наши ръце и не зависим от Ливърпул, така че това е важното“ добави той.