Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обвини съдията Антъни Тейлър за загубата от Арсенал, но и обяви, че отборът му се е представил добре. 

Червените дяволи паднаха с 1:3 след много късни голове на домакините, като при 1:1 в края на мача попадение за тях на Алехандро Гарначо бе отменено от ВАР заради много тънка засада. Това обаче не бяха единствените претенции на наставника. 

„Мисля, че изиграхме много добър мач, но всичко в него бе просто срещу нас и когато е така няма как да спечелиш. Трябваше ни малко късмет, за да победим. При гола на Гарначо засада няма, защото ъгълът е неподходящ и не може да се види. Освен това имаше дузпа за нас за нарушение срещу Хойлунд, а при техния гол има нарушение срещу Джони Еванс, което е очевидно. Да, не трябваше да допускаме веднага изравняване, след като поведохме, но съм доволен от представянето ни“ заяви специалистът. 

Бившият съдия Майк Дийн обаче не е съгласен. „Не мисля, че срещу Хойлунд има нарушение. Просто говорим за солидна и здрава защита. Ръката на Габриел е там, но двамата се борят за топката и ако се погледне от друг ъгъл Хойлунд в един момент дърпа защитника“ отчете Дийн, който бе на подобно мнение и за отменения гол. 

„Ситуацията е много тънка, но първото ми впечатление бе, че има засада. Има различни ъгли към положението и изглежда, че ту има засада, ту няма. Когато се начертаят линиите обаче е ясно. Рамото на Гарначо е в засада. Разбирам и гледната точка на мениджъра, защото наистина ъгълът не е идеален, но точно затова имаме технология, а и при нормална скорост изглеждаше, че има засада“.