Мениджърът на Манчестър Юнйтед Ерик Тен Хаг беше разочарован след загубата с 3:4 от Байерн в Мюнхен на старта на Шампионска лига. Той защити вратаря Андре Онана, който допусна фрапантна грешка при първия гол на баварците. 

"Разочарованието е факт, защото не бяхме достатъчни внимателни. Когато вкараш три гола на Байерн, трябва да вземеш поне точка. Намираме се в период, в който почти всичко е срещу нас. Трябва сами да обърнем ситуацията. Факт е също така, че в последните три мача играхме срещу много силни съперници".

"Онана? Грешки винаги ще има. Ако някой сбърка, другите трябва да му помогнат и отборът да не пада духом. Показахме, че не се предаваме и вярваме в себе си. Всеки мач е важен. Никой няма да ни помогне, ако сами не го направим". 

"Всичко е в наши ръце. Трябва да се научим да съхраняваме концентрацията си и да не позволяваме на съперниците да ни вкарват голове след наши грешки. Проблемът не е в лошата намеса на Онана, а в това, че противниковият играч получи голямо пространство, за да стреля", каза Тен Хаг.

Снимка: БГНЕС