Бруно Фернандеш подкрепи своя съотборник Андре Онана и го призова да спре да се обвинява за поражението на Манчестър Юнайтед с 3:4 срещу Байерн Мюнхен в първия кръг от груповата фаза на Шампионската лига. "Червените дяволи" допуснаха три загуби от пет двубоя във Висшата английска лига през новия сезон, но се представиха изненадващо добре на "Алианц Арена" срещу германския шампион. Фернандеш и Онана бяха сред титулярите за Юнайтед в срещата, играна късно снощи.

"Не става дума за Андре, той е страхотен вратар. Сигурен съм, че ще продължи да ни осигурява много точки чрез спасяванията си в хода на кампанията. Трябва да поемем вината заедно и всички да преминем заедно през това. Задължени сме да демонстрираме, че сме силни като състав. Всеки трябва да опитва да си върши работата и да гледа първо себе си", заяви португалският национал Фернандеш, цитиран от световните агенции.

Вратарят на "червените дяволи" Андре Онана имаше вина за първото попадение на Байерн във вчерашния двубой, но след това се реваншира с няколко добри спасявания, които държаха Юнайтед в мача.