Младият нападател на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо бе наречен „палячо“ заради действията си при загубата от ФК Копенхаген с 3:4 в сряда. 

Аржентинецът се опита да утъпче точката за изпълнение на дузпа и така да затрудни изпълнителя Гонсалвеш, както се  случи в първия мач между двата отбора, когато гостите пропуснаха в края и Червените дяволи спечелиха с 1:0. 

Този път обаче, датчаните не допуснаха Гарначо да се приближи до мястото и да повтори действията си, след което дузпата бе вкарана в края на първото полувреме. 

„Видях, че той се опитва да направи нещо относно мястото за изпълнение, но Кевин Дикс го блокира. Веднъж вече го стори, но втори път да го направи и то на нашия стадион? За мен той е един палячо. Има детска психика, след като иска  да опита нещо подобно при гостуване. Едно е у дома в 97-ата минута, но сега просто не го разбирам“ заяви бранителят Денис Вавро. 

Съотборникът му Лукас Лерагер също имаше какво да каже на 19-годишния Гарначо. „Понякога играчите от големите клубове се възгордяват, но е хубаво да знаят, че и те са хора. В една ситуация симулира и аз му казах някои неща, които не бяха приятни, но показах уважение. Той просто трябва да знае, че симулациите не водят до нищо“.