Легендата на Манчестър Юнайтед от близкото минало - Пол Скоулс, не спести критиките си към бившия си тим след равенството срещу Галатасарай в Истанбул.

"Не съм сигурен, че някога съм наблюдавал подобен мач. Пълна лудница от първата до последната минута. Манчестър стартира невероятно, поведе с 0:2, но след това дисциплината в отбора спадна", заяви бившият национал на Англия, цитиран от Фокус.

"В Европа е много трудно да печелиш така. Те продължиха да са много агресивни в нападение и да вкарат нов гол, но допуснаха гол и то доста неприятен. Да, вратарят имаше тежка вечер. Но както казах, никога не съм виждал да гостуваш в евротурнирите и да спечелиш без да мислиш за защитата си. Чух интервюто на Бруно Фернандеш след мача. Той говори, че допускат леки грешки, но той самият направи две глупави грешки тази вечер. Той направи ненужни нарушения за два фала, от които има вкараха. Целият отбор и той като капитан трябва да поеме отговорността - това беше мач, който трябваше да спечелят. Те не могат да запазят суха мрежа - защитата не знае какво прави, вратаря е нестабилен, Бруно подарява фалове... Сами си усложняват ситуацията, а това е абсолютно ненужно. Те не играят като един отбор", каза още гениалният футболист от времената на Сър Алекс Фъргюсън.

Снимка: БГНЕС