Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви на пресконференцията преди мача с Челси, че информациите в част от медиите за хаос в съблекалнята на тима не отговорят на истината.

По тази причина мениджърът на "червените дяволи" и не допусна представителите на тези медии - Скай Спортс, Манчестър Ивнинг Нюз, Мирър и ESPN, на пресконференцията. 

"Сигурен съм, че играчите са зад мен. За пример мога да дам обрата, който направихме срещу Брентфорд, мачовете с Бърнли и Фулъм. В тези мачове показхме страхотен характер, воля и непримиримост и това, че всички сме заедно", заяви нидерландският специалист.

Според журналиста Фабрицио Романо медиите получават информациите си от двама от играчите, заради което пък останалите футболисти в тима им били бесни. 

"Журналистите, които не са тук, не бяха допуснати, защото никога не потърсиха нашата гледна точка. Те излязоха с тези материали без нашето знание и това не е правилният подход. Винаги сме имали добра комуникация с медиите, но те трябваше да ни се обадят и щяхме да обсъдим ситуацията. Историите, които те са написали, не са верни. Няма хаос в съблекалнята. Във всеки отбор има футболисти, които играят повече, и такива, които играят по-малко и съответно са по-малко щастливи. В определени ситуации те просто трябва да изчакат, за да дойде техният шанс", добави Тен Хаг.

Снимка: БГНЕС