Отборът на Манчестър Юнайтед ще опита да продаде халфа Каземиро, защитника Рафаел Варан и крилото Джейдън Санчо през януарския трансферен прозорец, съобщава британският таблоид Мирър.

Каземиро бе един от най-добрите играчи на "червените дяволи" през миналия сезон, но през настоящата кампания е измъчван от контузии и се представя на слабо ниво, когато играе.

Проблемите на свързвания с Байерн Варан с травми са още по-сериозни, а дори когато беше здрав, французинът бе зад Хари Магуайър, Джони Еванс и Виктор Линдельоф в избора за центъра на защитата. Свързвнаият с Ювентус пък Санчо е в сериозен конфликт с мениджъра Ерик тен Хаг и отказва да се извини, поради което тренира отделно от първия отбор и не е играл от септември насам.

Тримата обаче са сред най-високоплатените футболисти на "Олд Трафорд" и ръководството на клуба ще направи всичко по силите си, за да облекчи бюджета за заплати. Според информацията зад евентуалната раздяла с Каземиро и Варан стои и бъдещият съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф, който ще контролира спортната дейност на Манчестър Юнайтед и иска да изгради състав от по-млади и предимно британски футболисти.