Манчестър Юнайтед не се възползва от възможността да спечели срещу Брентфорд и мениджърът на отбора Ерик тен Хаг не е доволен от това. "Червнеите дяволи" спечелиха точка след равенство 1:1, което ги оставя твърде далеч от зона Шампионска лига в английското първенство по футбол.

"Може и да не заслужавахме победата, но когато се отвори възможност, трябва да я грабнеш. Обикновено се справяме добре в подобни условия", заяви Тен Хаг, цитиран от агенция БТА.

"Брентфорд бяха по-агресивният отбор, но ние печелехме мача и бяхме длъжни да си довършим работата. Това важи най-вече тогава, което не играеш по най-добрия начин. Все пак видях дух у нашите играчи, но и това не стигна. Брентфорд се представиха добре и го очаквах от тях, гледайки мачовете им с Манчестър Сити и Ливърпул. От нашата игра не съм доволен".

Юнайтед наистина игра слабо и можеше дори да бъде разгромен. Футболистите на Брентфорд стреляха 31 пъти към вратата на гостите си и удариха цели четири греди, но Юнайтед вкара първи в шестата минута на добавеното време чрез Мейсън Маунт. Кристофер Айер обаче изравни три по-късно.

"Миналата година победихме Юнайтед с 4:0, но днес (в събота - б.пр.) играхме по-добре от тогава. Доминирахме и в изстрелите, и в опасните ситуации, което беше впечатляващо. Не знам как не спечелихме след 31 удара", каза мениджърът на домакините Томас Франк.

"Почти изгубих вярата си във футбола, когато те вкараха. Това беше брутално. Начинът, по който футболистите ни отговориха на това, бе впечатляващ".

Снимка: БГНЕС