Футболистите на Манчестър Юнайтед просто не са си свършили работата и това е довело до загубата им от Челси с 3:4 в голяма драма от Висшата лига снощи. 

Това  отчете мениджърът Ерик тен Хаг, чийто тим водеше до 99-ата минута, но след това допусна изравняване от донякъде спорна дузпа, а веднага след това получи и нов гол, за да остане с празни ръце от мача в Западен Лондон. 

„Започнахме лошо и допуснахме няколко индивидуални грешки. В един момент обаче започнахме да доминираме и се върнахме в мача. Играехме добър футбол и стигнахме до позиция, от която да спечелим, но в добавеното време не успяхме да довършим нещата“ заяви разочарованият Тен Хаг. 

„Просто не си свършихме работата. Трябва да взимаш правилните решения в такива моменти, а ние не реагирахме достатъчно бързо, за да избегнем ситуацията в края. Доминирахме до голяма степен, като фланговите ни играчи Антъни и Гарначо, бяха постоянна заплаха“ отчете нидерландецът. 

„Определено трябва да взимаме по-добри решения. Видяхте как вкарахме при контраатаки. Можем да бъдем голяма заплаха по този начин това пак бе потвърдено. Необходимо е обаче и да четем по-добре играта, да знаем кога трябва да задържим топката, особено когато имаме предимство“ каза още Тен Хаг.