Легендарният нападател на Ливърпул Роби Фаулър смята, че Манчестър Юнайтед има шанс да заличи изоставането си от два гола спрямо Ливърпул в осминафинала в Лига Европа, само ако Маруан Фелайни играе в нападението на "червените дяволи".

В първия двубой на "Анфийлд", завършил 2:0 в полза на Ливърпул, Фелайни игра като опорен халф в състава на Юнайтед и получи критики за представянето си. Според Фаулър обаче, белгиецът би бил много по-полезен в атака.

"Защитната четворка на Ливърпул, заедно с опорните халфове, напредна доста в последно време, но все още има слабости. Юнайтед ще трябва да работи здраво, за да се справи с отбраната на съперника, но има едно оръжие, от което може да извлече максимума и това е Фелайни", написа Фаулър.

"Той обича да играе твърдо и да поставя съперника под напрежение. Ако Ван Гаал постъпи така и го постави в атака, смятам, че Юнайтед ще има предимство в срещата", допълва легендата на мърсисайдци.

Реваншът между Манчестър Юнайтед и Ливърпул от Лига Европа е тази вечер на "Олд Трафорд", а домакините се нуждаят от победа с поне два чисти гола, за да продължат.