Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана много доволен от "грозната" победа над Бърнли с 2:1, която не дойде никак лесно и тимът трябваше да обръща резултата.

"Очевидно всички ние трябва да бъдем доволни, защото това е първият "грозен" мач, който сме спечелили поне откакто аз съм начело на този отбор", обяви той на пресконференцията след мача.

"Обикновено постигаме негативни резултати, когато не се представяме добре. В този мач отборът определено не показа най-доброто от себе си и в доста аспекти от играта не бяхме никак добре".

"Не бяхме достатъчно доминиращи и допуснахме Бърнли да си прави каквото си поиска. През първото полувреме дори те бяха по-добрият отбор на терена. През цялото време топката бе във въздуха и се борехме за високи топки, а противникът ни определено бе по-добър от нас в това отношение".

"При гола, който допуснахме, можехме да се защитим доста по-добре. Бе много добре, че вкарахме изравнителен гол до края на полувремето и не излязохме в почивка с пасив".

"Второто полувреме се справихме малко по-добре, а Емре свърши страхотна работа с гола, който вкара. Предпочитам да печелим грозно, отколкото да се дъним, така че уважаваме тази победа. Понякога и това трябва във футбола".