Един от големите лидери на Ливърпул Джеймс Милнър призна, че отборът му не е показал най-добрия си футбол при успеха с 3:1, при визитата на Байерн (Мюнхен) късно снощи. Все пак обаче мърсисайдци се класираха за 1/4-финалите на Шампионската лига.

Той също така призна, че се надява отборът да не се изправи срещу Манчестър Сити в следващата фаза на турнира. Двата тима се борят за шампионската титла във Висшата лига и в момента "гражданите" имат точка преднина пред своя опонент.

"Добре е за английския футбол, че толкова много отбори се класираха за следващата фаза на турнира. Това показва, че футболът на Острова се намира в сериозен подем", обяви Милнър, цитиран от медиите в Англия.

"Не мисля, че искам да срещнем Манчестър Сити в следващата фаза на турнира. От миналогодишния турнир имаме много добри спомени и се надявам да стигнем отново толкова далече, колкото и тогава, че и ако може да спечелим и трофея. Това обаче е много далече във времето. Просто ще мислим мач за мач и ще се стремим да побеждаваме".

"Победата над Байерн бе много важна и много хубава, но смея да твърдя, че не показахме най-добрия си футбол. Наложи ни се рано да се оправяме без нашия капитан Хендо, но си мисля, че се справихме добре и без него".