Юрген Клоп даде надежди на феновете на Ливърпул, че звездата Мохамед Салах е добре, въпреки тежкия удар в главата, който получи срещу Нюкасъл. 

Египтянинът вкара втория гол за отбора си при победата с 3:2, но напусна на носилка в средата на второто полувреме, когато бе пометен от вратаря Мартин Дубравка. 

Той остана да лежи на земята няколко минути и положението му изглеждаше доста тежко. На този етап все още не е ясно доколко сериозно е пострадал, като е под въпрос за двубоя с Барса във вторник. 

„Доколкото разбрах той е бил удар в главата и лекарят прецени, че трябва да напусне, за да се види какво е състоянието му. В съблекалнята обаче той е бил седнал и е гледал края на двубоя по телевизията, така че явно е бил по-добре. Все пак ударът бе сериозен, така че ще трябва да изчакаме” коментира германският бос. 

Роберто Фирмино обаче е аут за реванша в Шампионската лига, след като не игра и срещу Свраките. Бразилецът е с мускулна контузия и вероятно няма да играе и в  последния двубой срещу Уулвърхемптън, така че сезонът за него приключи.