Адриан е станал част от колектива в Ливърпул още от първия си ден в отбора, заяви халфът Жоржино Вайналдум по адрес на резервния страж на отбора. Испанецът бързо се превърна в титуляр заради вече отшумяващата контузия на Алисон Бекер и успя умело да замести бразилеца.

"Адриан се приспособи още от първия ден. Той говори с всички и е добър човек, заради което е отлично приет в съблекалнята. Не е срамежлив и общува с всички нас, включително и преди мачовете. Винаги си казва това, което има да каже. Адриан е един от нас още от първия ден, в който дойде тук", заяви халфът в интервю за клубния уебсайт.

Първият старт на Адриан за Ливърпул го превърна и в герой, след като той спаси дузпа на Тами Ейбрахам от Челси и мърсисайдци спечелиха суперкупата на Европа. 32-годишният страж има и огромна роля в серията от осем поредни победи за Ливърпул от началото на първенството.

"Той свърши прекрасна работа. Прави важни спасявания във важни моменти и има голям принос за резултатите, които постигнахме", добави Вайналдум.