Мениджърът Юрген Клоп смята прогнозите за лесна победа на Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед за твърде подвеждащи. Бившият защитник на Сити и настоящ анализатор Дани Милс създаде причината за отговора на Клоп, след като публикува комбиниран стартов състав от най-добрите футболисти на двата отбора и те бяха само от Ливърпул.

"Когато Скай правят комбинирана единадесеторка и тя е съставена само от футболисти на Ливърпул, то това е просто шега. Това си е подвеждащо, защото просто всички искат да видят подобно нещо. Светът е един цирк и ние сме в неговата среда. Някои искат да спечелим, а други искат да загубим, но аз лично не се влияя от ничие мнение", каза той.

Юнайтед ще бъде без вратаря Давид де Хеа, който получи контузия по време на паузата за националните отбори, както и без Пол Погба. Клоп обаче смята, че мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер играе някакъв вид игра.

"Познавам на 100 процента силите на Юнайтед и очаквам най-добрите им футболист да играят. Преди четири дни Оле отписа тотално Де Хеа и Погба, днес смята участието им за несигурно, а утре може да бъдат 100 процента в състава. Точно така се играе тази игра.

В последните няколко седмици в медиите се пишеше, че Юнайтед няма да има никакво влияние върху мача, така че те ще искат да търсят промяна на тази ситуация. Ще опитат да ни победят, но ние също гоним успеха. Ще видим в края на деня кой ще го желае повече", добави Клоп.

Въпреки че Клоп промени коренно Ливърпул в последните четири години, европейските клубни шампиони все още не са печелили на терена на Юнайтед под ръководството на германеца. Те имат три равенства и една загуба на "Олд Трафорд" във всички турнири.

"Сигурен съм, че всички в Юнайтед чакат този мач с нетърпение, а и те самите ни обявиха за перфектния съперник. Не мисля, че отборите с тази нагласа са много. Може би те са единствените", завърши той.