Началото на месец ноември не е времето за разговори за титлата, твърди нападателят Мохамед Салах преди срещата на Ливърпул с Манчестър Сити във Висшата лига. Двата водещи отбора се срещат в неделя на "Анфилд" и при победа мърсисайдците могат да се откъснат на девет точки от шампионите.

"Миналата година водехме с шест или седем точки през декември и отново много хора определяха сезона като свършил. Но той не е, това е разстояние от три мача. Ако имаш слаба седмица, можеш да си навлечеш сериозни беди отново. Дори и да спечелим в неделя, понеделник пак ще си бъде през ноември, така че е твърде рано да говорим за титлата във Висшата лига", заяви Салах.

Ливърпул е непобеден през този сезон, но Салах няма очаквания директен принос за победите на отбора. Египтянинът е с пет гола до момента.

"Изобщо не ме интересува какво очакват хората от мен. Щом вкарвам и отборът печели, аз съм доволен. Ако тръгна да слушам мнението на всеки, това ще ме постави под напрежение и може би ще влоши играта ми. Правя каквото пожелая и съм окей с това", добави той.