Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново демонстрира характерното си чувство за хумор и се извини на Джердан Шакири заради това, че не го е пускал като титуляр от седем месеца.

Швейцарецът изигра много силен мач срещу Евертън вчера и беше един от най-добрите на терена. Той заби важния втори гол за своите, които разбиха "карамелите" с 5:2.

"Седем месеца? Наистина ли? Извинявай, Шак! Но той беше контузен няколко пъти напоследък. Той изглеждаше много свеж, силен, наистина силен физически и е важно играчите да тренират здраво след контузия", сподели Юрген.

"Шак на два пъти има проблеми с прасеца този сезон, но от три седмици тренира нормално. Той разбира ситуацията. Обикновено е така, когато печелиш мачове - не правиш 20 промени. За всички е ясно, че ние се нуждаем от всеки един играч през сезона."

"И затова аз се надявам, че всички ще бъдат във формата на Дивок Ориги и Шакири от снощи, когато получават шансове. Същото важи и за Адам Лалана. Всеки един от тях трябва да оставя усещането, че можем да правим промени по-често. И ние ще ги правим", заяви още германецът, който стана мениджърът с най-бързите 100 победи в историята на Ливърпул във Висшата лига.