Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе май вече не изглежда сигурен, че иска да премине в Реал Мадрид, спекулират френските медии.

Световният шампион отдавна е свързван с "белия балет" и дори треньорът на испанците Зинедин Зидан призна публично, че е влюбен във футболните качества на младока.

През последните седмици обаче в медийното пространство започнаха да циркулират слухове, че Ливърпул има сериозен интерес към Килиан е готов да излезе с оферта за него през лятото.

Договорът на Мпабе с "принцовете" е до 30 юни 2022 година и би било интересно дали парижани ще го пуснат при примамливо предложение, ако самият той пожелае да напусне.

В момента Ливърпул е считан за най-силния отбор в света, постигайки невероятен аванс на върха в английската Висша лига. Тимът има 19 победи и само едно равенство в 20 шампионатни мача и води с 13 точки на втория Лестър.

Освен това през миналата година мърсисайдци спечелиха Шампионската лига, суперкупата на Европа и световното клубно първенство.

"Сега не е точното време да предизвиквам вълни с коментари за бъдещето ми. Искам да играя футбол и мисля за това, защото е още едва януари. Сега започваме финалния спринт, можем да се борим за трофеи. Сега не е моментът да говорим за трансфери. Всички гледаме в една посока и няма да е правилно, ако обсъждаме други неща", мъдро заяви Мбапе.