Крайният бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд призна, че мениджърът Юрген Клоп има огромно влияние върху съблекалнята заради страстта, която вкарва в работата.

"Влиянието му е огромно. Той ни дава голяма свобода и всеки дава най-доброто от себе си в системата на игра, която изповядваме. Очевидно мениджърът осъзнава от какво се нуждаем, за да продължаваме да печелим мачовете си", сподели Александър-Арнолд, цитиран на официалната страница на клуба.

"Мениджърът е такъв още от първия си ден тук, той трансформира клуба по изумителен начин и се надявам, че ни предстоят още успехи с него. Преди и след мачовете се вижда колко е страстен. Ние виждаме това във всяка тренировка и за нас е важно да получаваме такива сигнали от него."

"Той не просто ни помага, но и ни дава манталитета да сме способни да се справяме с всякакви обстоятелства по време на мачовете. Ние се абстрахираме от коментарите за нас. Нищо не е приключило все още, пътят до титлата все още е дълъг. Сега сме още в средата на сезона и е важно да останем фокусирани", добави защитникът.