Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви категорично, че няма никакви съмнения относно силата на своя тим, независимо от неочакваното поражение от Уотфорд с 0:3. 

Червените не успяха да поставят рекорд от 19 поредни победи във Висшата лига, след  като изиграха най-слабия си мач от доста време насам и закономерно отстъпиха. 

Германецът обаче твърдо вярва в играчите и очаква те да отговорят подобаващо още тази вечер, когато гостуват на Челси в 1/8финал за ФА Къп. 

„Понякога се карам на футболистите, но точно на срещата след мача не бях ядосан. Би било странно да им крещя, сякаш са загубили 10 мача поред без да покажат никакво отношение. Няма смисъл да говорим за емоции, а да погледнем реално на нещата и да признаем, че просто не бяхме достатъчно добри“ заяви Клоп. 

„Ще съм идиот, ако започна да се съмнявам в тях след всичко, което постигнаха. Преминахме през невероятен период със страхотни представяния, прекрасни голове и отличен футбол. Затова сега те искат да отговорят, тъй като са фантастичен колектив. Те заслужават пълното ми доверие и вяра и няма да ги загубят след само един лош мач“ добави германецът.