Рахийм Стърлинг призна, че все още изпитва привързаност към Ливърпул, независимо от начина, по който се раздели с мърсисайдци преди пет години, когато премина в Манчестър Сити.

Английският национал изгря на сцената като тийнейджър с Ливърпул, преди да напусне клуба в посока Сити за първоначалната сума от около 44 млн. евро през 2015. Оттогава насам той се разви като един от най-добрите играчи в Европа, но винаги е освиркван, когато се завърне на “Анфийлд”.

Въпреки това, Ливърпул запазва специално място в сърцето на 25-годишния футболист. Стърлинг обаче заобиколи отговора на директен въпрос, свързан с това дали някога би се завърнал сред “червените”, в онлайн сесия на Q&A.

Говорейки през Инстаграм профила на своите представители от Colossal Sports Management, Стърлинг сподели: “Дали бих се завърнал в Ливърпул? Ако трябва да бъда честен с вас, обичам Ливърпул. Не ме разбирайте погрешно, те винаги ще са в сърцето ми, нали ме разбирате? Това е клуб, който ми помогна много в израстването като играч”. /БГНЕС