Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира твърденията, че формата на съотборника му Мохамед Салах се влошава. Египтянинът обаче вчера избухна с хеттрик при победата на мърсисайдци над Лийдс Юнайтед с 4:3 в първия кръг на английската Висша лига. Самият Ван Дайк също се разписа в срещата с глава след корнер. Бранителят направи и грешка, която доведе до гол на противника. 

"Е, това са медиите, вие хора, които се съмнявате. Очевидно ние оценяваме Салах и това е най-важното и за него. Ние не виждаме негативните неща, които има в медиите. 

Това беше една от ситуациите, които се случват. Опитах да се справя, но не ми се получи и за съжаление инкасирахме гол, но аз не се тревожа от това. Срещата беше пълна със събития. Ние очевидно очаквахме това, най-малко да е интензивна.

Никой не иска да допуска голове, и беше интензивен мач за двете страни. Много тичане, битки едно в едно и контри. Точките са огромни, разбира се. Лийдс ще донесе много проблеми на много отбори в лигата с този начин на игра и интензивност. Беше добре за нас да вземем три точки, но имаме над какво да работим", каза Ван Дайк.