Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали работата на своя колега Брендън Роджърс в Лестър. Германецът допълни на традиционната си пресконференция, че е доволен от реакцията на момчетата си в последно време и тимът започва да си връща ритъма и увереността.

"Уважавам ужасно много работата на Брендън. Той се справя страхотно в Лестър. Те имаха доста проблеми с контузии, но преминаха през този период подобаващо. Сега лисиците са ни истински конкурент за четворката. Единни сме и няма от какво да се притесняваме.

Никой не сочи с пръст съотборниците си и атмосферата е чудесна. Е, не летим в облаците след тези резултати, разбира се. Доволен съм, защото започваме да си връщаме ритъма и увереността. Срещу Манчестър Сити видях един добър отбор. Ситуацията е тежка, но ние се борим, защото само упоритата работа може да те върна не правилния път. 

Всичко зависи от нас, тъй като няма кой да ни помогне. През последните седмици видях достатъчно знаци, за да знам, че вървим в точната посока. Озан Кабак няма да усети напрежение, защото на стадиона няма да има фенове. Но дори и да имаше, това не е проблем, тъй като е свикнал да играе пред много привърженици. Алисон и грешките му срещу Сити? Той е спокоен, макар да знае, че е сбъркал. Не беше доволен, но за всеки вратар е важно да осъзнае, че не може да бъде безгрешен", заяви цитираният от "Тема спорт" Клоп.