Бившият бранител на Ливърпул и настоящ анализатор на телевизия "Скай спортс" Джейми Карагър сподели, че му е омръзнало да слуша оправдания след поредната загуба на шампионите. 

Те паднаха с 0:2 от Евертън на "Анфийлд", което бе четвърто поредно домакинско поражение в лигата - случва им се за първи път от 1923-а. А карамелите биха градския съперник на неговия стадион за сефте от 22 години. 

"Писна ми от извинения! Ливърпул беше много слаб, заслужено загуби. И продължават да казват "Ван Дайк е аут". Да, проблемите в защита са големи, но на мен ми омръзна да го казвам. Не създадохме чисто голово положение, това е огромният проблем през цялата кампания. 

Евертън ще си повярва с тази победа, че може да завърши пред Ливърпул в класирането. Липсва хладнокръвие пред съперниковата врата. Когато Ричарлисон излезе на тази позиция в третата минута, винаги ти е ясно, че ще вкара. А когато Фирмино се озове на подобно място, той по-често пропуска. Сега Клоп отново ще се оплаче от новините на медиците, които ще му кажат, че има нов контузен защитник. Но истината е, че Ливърпул е в жестока криза", отсече Карагър.