Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира предстоящото дерби с Манчестър Юнайтед във Висшата лига. Двубоят е в неделя от 18:30 часа на стадион "Олд Трафорд". Според него играчите му трябва да дадат всичко от себе си за да успеят да спечелят трите точки срещу "червените дяволи".

"Без да печелим мачове, няма как да играем в Европа. Когато играеш в цикъл четвъртък-неделя винаги е трудно. Ман Юнайтед са свикнали да го правят, но това не го прави по-лесно. Предизвикателството е голямо."

"В каквато и ситуация да се намираш, дали си играч, или мениджър, това е мачът. Дали това е най-добрата ситуация, на която можем да бъдем, след като вчера те вкараха пет гола за едно полувреме? Не знам. Много неща могат да се случат. Ние просто трябва да бъдем готови".

"Да играем в Шампионската лига очевидно е от огромно значение от финансова гледна точка. Няма да е добре, ако не успеем да го направим. Но това няма да промени нищо по отношение на трансферите, защото и без това е трудно".

"Вярно е, че не вкарваме достатъчно голове, но създаваме много положения. Трябва да продължим да правим второто. Ние не крещим на момчетата, а само им даваме правилната информация. Винаги можеш да допуснеш късен гол, но когато това ти струва всичко, за което си работил, е много болезнено. При нас това стана в два поредни мача", каза още Клоп.

Двубоят е в неделя от 18:30 часа на стадион "Олд Трафорд".