Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за шансовете на тима да се класира за топ четири и заяви, че не е оптимист за класирането на "мърсисайдци" в голямата четворка.

„Не съм сигурен дали все още имаме шанс за топ 4, но ще се опитаме и ако такъв се появи, със сигурност ще го използваме“, заяви Клоп.

„Час преди срещата за разбора ми казаха, че на „Олд Трафорд“ има проблеми. Проведохме срещата и след това ни казаха, че ще има забавяне. Просто седяхме в лобито на хотела. Не беше готино. След това ни казаха, че мачът е отложен. Видяхме някои кадри и разбрахме какво става. Дали съм бил изненадан от видяното? Не. Аз вярвам в демокрацията. Щастлив съм, когато хората изразяват мнението си. Знам обаче, че рядко такива неща минават без да има някой пострадал. Чух, че имало ранени полицаи, а такива неща не трябва да се случват. Това не бе напълно мирен протест, което вече не е правилно“, сподели Клоп относно проваления двубой срещу Ман Юнайтед.

"Ние не сме деца, които не получават бонбони в магазин за бонбони. Ние носим отговорност за ситуацията, в която се намираме. Никой няма да гледа Шампионската лига през следващия сезон и да плаче пред телевизора, ако не влезем в този турнир. Ако някой има някакви проблеми с това, тогава се надявам да мога бързо да го разбера и да мога да разреша ситуацията по-рано. Сигурен съм, че мога да го разбера бързо. Все още имаме шанс да влезем в Шампионската лига и трябва да се концентрираме върху това", каза още германецът.