Двама основни играчи на Ливърпул се завръщат в състава за утрешното гостуване на новака Брентфорд във Висшата лига. 

Трент Александър-Арнолд и Роберто Фирмино ще бъдат на разположение на Юрген Клоп, след като имаха здравословни проблеми. 

Защитникът пропусна последните два мача на Червените заради заболяване, което обаче не бе Ковид 19, докато бразилецът бе извън терените от 31 август, когато получи мускулна контузия в бедрото срещу Челси. 

Нико Уилямс и Джеймс Милнър също ще могат да вземат участие в  сблъсъка, но Тиаго Алкантара е с травма, а и Наби Кейта най-вероятно няма да може да играе. 

„Трент бе малко болен, но вече тренира нормално, така че ще бъде готов. При Джеймс бе същото, а и Нико е близо до завръщане. Боби също тренира от 2-3 дни, но може да го използваме и като жокер. За Порто ще е на 100%. Ниаго няма шанс, а и Наби вероятно няма да играе, въпреки че проблемът не е сериозен“ обясни Юрген Клоп. 

Ливърпул е в челото на класирането заедно с Челси и Манчестър Юнайтед с по 13 точки и феновете очакват задължителен успех срещу Брентфорд, който обаче започна солидно и 9-и с 8 точки от 5 мача, като допусна едва два гола във вратата си до момента.