Пари Сен Жермен има план за заместник на Килиан Мбапе. Той е бил подготвен още през лятото, когато имаше сериозни спекулации, че 22-годишното крило ще бъде продадено на Реал Мадрид.

А набелязаният заместник е бил Мохамед Салах от Ливърпул, твърди The Sun. Тогава до сделка за Мбапе не се стигна, което е спряло и привличането на Салах на "Парк де Пренс".

"Ако Килиан Мбапе беше продаден, независимо от датата, в ПСЖ бяха подготвили всичко за негов заместник с привличането на Мохамед Салах от Ливърпул. Планът бе активиран. Парижани бяха готови да извадят нужната сума: 80 или 100 милиона евро. Всичко бе готово за привличането на Салах", пише изданието.

Сега е много вероятно Мбапе да си тръгне като свободен агент през лятото, като най-вероятно ще подпише с Реал. Ще видим дали при това положение планът за привличане на Салах отново ще бъде активиран. Египтянинът има договор с Ливърпул до 2023 година, но за момента отказва да преподпише, като не е доволен от условията, предложени му от шефовете на "Анфийлд".